Menu Sluiten

Ik ben Geert Doornbos, geboren op 23 december 1977 in Groningen. Ik heb tot mijn 25e jaar in Baflo gewoond. Mijn moeder deed de huishouding en mijn vader was jaren werkloos, en werkte later tot aan zijn pensioen in de groenvoorziening. Daarvoor werkte hij op PZVB oftewel Agrico in Baflo in de aardappelhandel. Moeder is overleden in 2001 en Vader in 2015.

Op dit moment woon ik sinds 2004 samen met mijn vriend Henk Veenstra en sinds 12 juli 2019 wonen we in onze nieuwbouwwoning in Baflo. Sinds 9 februari 2017  is de Friese Stabij Rambo bij ons komen wonen.

Ik ben iemand die graag andere mensen, vaak ouderen, wil helpen met de dingen die men niet meer zelfstandig kan doen. Ik ben uiterst zorgzaam voor iedereen. Ik heb verschillende banen gehad in de detailhandel, en ook als administratief medewerker en als taxichauffeur. Mijn laatste baan was als Automaten Operator bij Jakobs Douwe Egberts. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Stad Groningen (sinds 2005).

Mijn hobby’s zijn: fietsen, sjoelen, evenementen organiseren en orgel spelen.

Ik zat sinds 2005 ook in het bestuur van de Chr. Oranjevereniging ‘Oranje Getrouw’ in Aduard, sinds 2008-2022 als voorzitter. Sinds 1997 in het bestuur van de sjoelclub ‘De Brik-Schoevers’ in Baflo, en sinds 2008 als voorzitter en coördinator van Zangavond Viskenij in Baflo namens de gezamenlijke kerken sinds 1997. Ik speel orgel in de PKN PG Baflo, GKV Baflo, Zonnehuis Zuidhorn, GKV Uithuizen sinds 22 februari 2004. Deze eerste dienst is begeleid in de OLV Tinallinge. Sinds maart 2022 als algemeen bestuurslid van de Algemene Oranjevereniging Baflo.

De zondagavondzang is door corona in het leven geroepen door mij, samen met Henk Veenstra. We begonnen met alleen orgelmuziek, daarna met 2 zangers, week later met 4 zangers en daarna elke zondagavond speel ik orgel met samenzang vanuit de Protestantse Gemeente Baflo of GKV Baflo waar iedereen vrij is om mee te komen zingen elke zondagavond. Deze zondagavondzang is begonnen op 29 maart 2020 en wordt wekelijks uitgezonden via kerkdienstgemist.nl